2010. jan. 1.

Miért akarok blogger lenni?

Egész nap esett az eső, még szerencse, hogy atombiztos, esőálló, szuperbélelt, cseresznyérepácolt kutyaólban laknak a kutyák a tanyán. A luxusingatlanom a kutyaól. Én még sajnos nem élek kinn, 15 km-re vagyok egy paneldobozban. A ház még fölújításra vár.

Miért is kezdtem blogírásba?

ad 1. : Úgy gondolom, ha folyamatosan tudósítok vállalkozásom állapotáról, saját magamat is fejlesztem. Fönntartok egy magas motivációs szintet és könnyebben fogok megbírkózni a nehézségekkel, akadályokkal.
ad 2.: Biztos vagyok benne, hogy mások is profitálhatnak majd az írásaimból. Hasznos információkkal tudok majd szolgálni állategészségügyi, takarmányozási, támogatási, pályázati....stb. kérdésekkel kapcsolatban. Nagyon bízom abban, hogy lesznek akiknek segíthetek hasonló törekvések menetében. Közben hiszem, hogy engem is megtalálnak a hasznos információk.
ad 3.: Később, főállású farmerként szeretném a blogomat egy erős marketing eszközként használni.
ad 4.: Egy aprócska, rejtett cél: a boldogságkeresés, az önmegvalósítás eszközei és technikái szinte hobbimmá vált, némi érzékem van, hogy Téged is "elvarázsoljalak". :-) Majd meglátod...




2 megjegyzés:

  1. Ezek a célok igazán meggyőzőek. Az állategészségügyi, takarmányozási, támogatási kérdések engem is fognak értinteni, ha már odaköltözünk az Őrségbe. Ha nem ellenzed, kitettem a blogodat a kedvenceim közé a bloglistába, így több mindenki láthatja. A mi legfőbb vágyunk is az, hogy alkalmazotti státuszunkat feladva egy őrségi kis faluba költözhessünk.

    VálaszTörlés
  2. Természetesen állok elébe a kérdéseidnek, természetesen állategészségügyi, tenyésztési, tartási és takarmányos témákban inkább otthon vagyok...

    VálaszTörlés