2010. jan. 4.

Gyuri a kigyúrt streetmix

Ma elkezdődtek a dolgos hétköznapok, jaj, de rosszul esett. Vezetés közben azon járt az eszem, hogy mivel is kezdjem a ház felújítását. A nyílászárókra gondoltam. A falak jók, a tető is rendben (egyelőre), viszont az ablakokat és az ajtókat ki kell cserélni. De a legnagyobb gáz, belül a padló, szétrepedezett beton :-(. Erre még visszatérek később.

További szereplők a tanyám ill. leendő farmom életében:

Édesanyám: 60 éves, nyugdíjas, a föld tiszetelője és művelője, a kapagyilkos, a krumplikirálynő, a tanyasi tyúkok védelmezője!

Joshua Noah: 3 éves, óvodás, pókember, szuperhős, a macskák réme, a csajozógép.

Shakun(tala): kb. 5 éves utcakölyök, foxterrier, yorkshire terrier + tetszés szerint választandó streetmix. Nevét a dél-amerika származású exférjemtől kapta, jelentése "színes".


Gyuri: nevét NEM a dél-amerikai származású exférjemtől kapta. Szintén utcagyerek, kb. 2 éves, kigyúrt, vagány kis dög.

Joci: a Vadászgörény, a patkányok és Sanyi bácsi (az "Intéző") réme

és a macskák: Viktor, Sms-ke, Mátka és Szürke


3 megjegyzés:

  1. Szia Farmgirl!
    Sok sikert, és kitartást kívánok Neked! Több hasonló blogot olvasok nagy szeretettel!Van aki személyes ismerősöm, és van akit itt olvasás közben ismertem meg, és olvasom azóta is, pl. Annamarit :-)Nekünk sajnos még nincs "tanyánk" de majd egyszer....várom a következő bejegyzéseket.Fotókat a házikó belsejéről lehetne látni majd?Mennyire tanya? Víz, villany,?? gáz, telefon, internet? :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Era! Köszi mindent! Víz csak kinn van, villany benn is. Semmi más :-) Van egy cserépkályha aminek kicsinylem a méretét.Bocsánat a késői válaszért, de még bénázok kicsit ezzel a blogos rendszerrel és nem vettem észre a megjegyzést!

    VálaszTörlés
  3. Most vettem észre, hogy föl lehet iratkozni a megjegyzések elküldésére...hogy ezt eddig miért nem fedeztem föl?

    VálaszTörlés