2009. dec. 29.

Merj nagyot álmodni!

Ideje megvalósítani az álmaimat. Ennek leszel Te a részese kedves Olvasóm, persze csak ha akarsz...Mert mindent lejegyzek! Bebizonyítom Neked, hogyan lehet szinte a semmiből egy sikeres mezőgazdasági vállalkozást létrehozni. Már rég álmodom erről, de csak immel-ámmal tettem a cél érdekében. Hiszem, hogy a 2010-es év az én évem lesz, hiszem, hogy búcsút mondhatok alkalmazotti státuszomnak.

Mi az ami adott: egy romos parasztház, némi föld és 4 ha legelő, egy FarmGirl (a tanya lánya), azaz én (állatorvos végzettséggel), az anyukám, egy INTÉZŐ (Sanyi bácsi), 2 kutya, 1 vadászgörény, változó számú macska, néhány tyúk és kacsa, pár darab ól, egy meglehetősen lepusztult kerítés (a falubeliek szerint "romantikás"), egy területalapú támogatás, melyet olykor megnyírbál az APEH és egy nem működő fúrott kút.

Nos, innen indulok...

6 megjegyzés:

  1. Nagyon klassz ez a ház, szerintem sok lehetőség rejlik benne, és első ránézésre nem is annyira romos. Kíváncsian várom a folytatást!

    VálaszTörlés
  2. Kedves Annamarie!
    Köszi a megjegyzést! Én is sok-sok szépet beletudok képzelni a házba, kár, hogy nagyon kicsi.
    Gratu a blogodhoz! Egyszerűen lenyűgöz! Szeretném elolvasni a legelejétől!

    VálaszTörlés
  3. Most találtam ide, Annamarie révén és én is nagyon kíváncsian várom a dolgok alakulássát! Ha nem haragszol, föl is veszlek a kedvenceim közé!

    VálaszTörlés
  4. Üdv!

    Indra vagyok. Szintén álmodozó...: )
    (45 éves nő, építész-tanár-hivatalnok, +4 gyerek+ egy férj, aki deklarálta, nem hajlandó földet túrni... : /

    Máris van még egy drukkered!

    Én egy 3000 nm-es dzsungellel küzdök az erdő szélén. Szintén egyedül, illetve mostmár 14 éves fiammal megtámogatva (akiről kiderült:zöld ujja van : )
    Az erdő egyenlőre erősebb, mint én : D
    De idén taktikát váltok.

    Nekem is álmom egy farm, a kisházad egyenesen lenyűgöző. Ennél jobban már csak az elszántságod.

    A terveidről írnál? Mármint konkrét tervekről. Úgy mint: mit ültetek, telepítek az idén? : D

    Üdv:indra

    VálaszTörlés
  5. Szurkolok terveid megvalósításához!
    Sok sikert és kitartást!!!

    VálaszTörlés
  6. Szia Viki! Örülnék én, ha ilyen birtokom lenne. Derecskei vagyok, nem is vagyunk egymástól messze Újfaluba hetente járok át. :D. Itthon nagyapámék telkét gondozom évek óta, amibe mindenféle vetemény van. Én is szeretnék egy tanyát valahol, mert nem akarok bolti kaját enni és elegem van a sok idiótából is :) Most kezdem olvasni a blogod, de már belenéztem itt-ott. Üdv Tibi

    VálaszTörlés