2010. jan. 21.

Las Vegas, grúz exférj és padlásajtó...



Álmodtam egy padlásajtóról...másnap összejött!

Még el sem kezdődtek az ügyintézések, de Anyám már vészmadaraskodik. Szerinte baromi nehéz lesz a bankokkal, az albérlőkkel, a hivatalnokokkal, a jegyzőkkel, az ügyvédekkel és szerinte én nem is vagyok az a fajta, aki könnyen tudja kezelni az élet bukkanóit. Én nem tudom, hogy hol volt az Anyám az elmúlt 34 évben.


Nagyon ki akartam menni Amerikába, látni és érezni akartam Los Angelest, San Franciscot és a Grand Canyont. Sohasem volt pénzem rá, de lett...Igaz, ehhez férjhez kellett mennem egy jóvágású grúz fiatalemberhez,  (akitől fél év múlva el is váltam) de a házasságomért kapott zöldhasúakkal valóra váltottam álmaimat és még Las Vegasban is kaszinóztam egy kicsit. Viki az élhetetlen :-)
Igen, talán vannak tőlem sokkal gyakorlatiasabb, rafináltabb, erőszakosabb, flegmább emberek akik könnyebben veszik az élet (csak így kisbetűvel) megpróbáltatásait a hivatalokban, a munkahelyükön, a házasságukban, a konyhában, az ágyban de az biztos, hogy rajtam kívül az Anyám olyan emberrel még nem találkozott aki álmodik és megéli az álmait. Mert én ezt teszem és nagyon komolyan veszem.  Na, nekem ez az ÉLET (csak így nagybetűvel)!



4 megjegyzés:

  1. Mindig élvezettel olvasom az írásaidat. Viki, szorítok Neked, hogy minden simán menjen. Anyukádnak abban igaza van, hogy mostanában nem oly könnyű hitelt felvenni (pláne visszafizetni - mi már csak tudjuk: 22 millás tartozásunkat nyögjük, azért nem tudunk még álmaink vidékére költözni), sok türelem kell az ügyintézéshez.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Annamarie, köszönöm a hozzászólást! Valójában a hitelemet majd az új tanyára kellene áthelyeztetnem...de ez még kicsit odébb van és ha már ilyen "szerencsésen" alakultak a dolgaim (a szerencsében egyébként nem hiszek)nem szabad, hogy egy bank, egy hivatal...stb. keresztbe tegyen nekem. Nem hagyhatom. Én is szorítok Nektek, biztos, hogy sikerülni fog!!!

    VálaszTörlés
  3. Na, végigolvastalak, mondjuk nem volt nehéz. Örülök, hogy ilyen hamar becsatlakoztam és tudom figyelni a dolgok alakulását. Az biztos, hogy itt nem fogunk unatkozni! Még ennyi egzotikus exférj, még ennyi megvalósítandó álom! Hajrá!
    A véletlenekben én sem hiszek. A mi házunk is ránk várt 15 évig, ezt pontosan tudom.

    VálaszTörlés
  4. Nem lesz könnyű, de ezt te is tudod.Én úgy érzem harcolni akarsz és bizonyítani! Édesanyádat se vedd rossz néven, nyilván félt téged.

    VálaszTörlés